Google запрошує на нову програму з основ кібербезпеки для бізнесу

У сучасному світі кібербезпека є однією з найважливіших проблем для будь-якого бізнесу. Кібератаки можуть призвести до втрати даних, фінансових збитків, шкоди для репутації та навіть до повного краху компанії. 

Саме тому Google запускає в Україні нову безкоштовну онлайн-програму «Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу»

Програма стартує 9 квітня і буде цікавою для власників, керівників та співробітників малого та середнього бізнесу, котрі хочуть захистити свій бізнес від кіберзагроз.  

Зображення надано Google Україна

Курс складається із 4 навчальних тренінгів, бізнес-кейсу від Kitsoft Ukraine та опціональних 1:1 консультацій. Кожен тренінг включає практичний блок. Тренери курсу – експерти з кібербезпеки ISSP, фахівці та інструктори інформаційної безпеки Cyber School та CyberUnit Technologies.

Учасники отримають: 

  • практичні знання про кібергігієну, розпізнавання кібератак та створення системи кіберзахисту бізнесу;
  • ефективні навички використання штучного інтелекту (AI) для протидії кіберзагрозам;
  • можливість скористатися досвідом українських експертів й підприємств у захисті бізнесу, співробітників, клієнтів та їхніх даних від кіберзагроз.

Більше інформації про програму «Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу» й реєстрація за посиланням.

Програму підготовлено за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, національних проєктів «Дія.Бізнес» та «Дія.Освіта», «Національного координаційного центру кібербезпеки», платформи «Кібер Дія», ISSP, Cyber School та CyberUnit Technologies.Google також пропонує інші корисні ресурси для бізнесу. Більше інформації на освітньому хабі Google Знання.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук