Стартував фестиваль українських інді-ігор. Що вже можна пограти

Читати на RU

Розпочалась онлайн-виставка фестивалю Indie Cup Ukraine’22. На сайті проекту вже доступні профілі 60 інді-ігор від українських розробників.

  • Усі ігри можна сортувати за платформою, жанром і стадією розробки, а в кожному профілі можна знайти геймплейні відео та трейлери, скріншоти й інформацію про гру та її авторів.
  • У 30 учасників Indie Cup Ukraine’22 доступні безкоштовні демо-версії.
  • Ось етапи, які будуть проходити конкурсанти: суддівство, презентація номінантів, другий етап суддівства і презентація переможців 22 грудня.

Ігри, розробка яких вже завершилася

Ringlorn Saga. Це рольова гра у відкритому фентезійному світі, де ваша головна мета — знайти свого батька та розвіяти магічний бар’єр.

The Silent Huntress. Візуальний роман з кількома кінцівками. Молода дівчина на ім’я Герда вистежує монстра, щоб помститися йому за вбивство її молодшого брата. По дорозі вона зустрічає безліч фантастичних істот.

Cold Way. Піксель-арт-платформер про хлопчика, чий дім зруйнував злий єті. Тепер він подорожує через цей холодний арктичний світ, повний небезпек, щоб знайти та знищити його.

Shapik. Це історія Шапіка, який подорожує чарівним лісом у пошуках своєї зниклої сестри.

Destructure: Among Debris. У грі ви нищите світ навколо. Після руйнівної апокаліптичної події світ наповнений сміттям, покинутими будівлями та розлюченими турелями роботів, і ваша місія — очистити його від цього безладу.

PaperWorld. В грі ви створюєте тварин з паперу, як оригамі. Її можна ввести в гру, розгадувати таємниці, досліджувати міні-ігри та виконувати різні дії на карті.

Що буде відбуватися в рамках конкурсу

  • Конкурс розробників. Розробники подають свої ще не випущені проекти на одну або декілька фестивальних номінацій. Ігри, що відповідають критеріям конкурсу, оцінює журі експертів. Переможці отримають відзнаки та призи від партнерів фестивалю.
  • Журі фестивалю. Протягом двох раундів конкурсу ігри оцінюватиме незалежне журі; номіновані проекти отримають письмовий фідбек. В журі попередніх сезонів Indie Cup залучалися експерти компаній Rockstar, Blizzard Entertainment, CD Projekt Red, Ubisoft, Devolver, Fellow Traveller, NVIDIA, Unreal Engine, Chucklefish, Larian та багатьох інших, а також популярні Twitch- і YouTube-інфлюенсери.
  • Онлайн-виставка. Всі ігри-учасниці представлені на сайті Indie Cup. Розробники створили профілі своїх проектів з описами, трейлерами, скріншотами і навіть демо-версіями.
  • Знайомство з видавцями. Під час фестивалю за учасниками стежитимуть видавці та потенційні інвестори, шукаючи перспективні проекти та нових розробників.
  • Розпродажі. Найцікавіші ігри Indie Cup Ukraine’22 зможуть взяти участь у розпродажі Indie Cup Celebration у Steam, а також інших розпродажах Indie Cup.

Чому це цікаво

Для розробників Indie Cup – це можливість показати свою ще не випущену гру експертам та широкому загалу, а також поборотися за перемогу в конкурсі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук