Військовозобов’язані, що незаконно виїхали, нестимуть відповідальність після повернення

Читати на RU

Військовозобов’язані чоловіки, які після початку повномасштабної війни незаконно виїхали за кордон, після повернення нестимуть відповідальність за це. Про це із посиланням на слова речника Держприкордонслужби (ДПСУ) Андрія Демченка в ефірі телемарафону повідомляє «Українська правда».

  • «Якщо хтось у незаконний спосіб перетнув державний кордон, надалі, коли вони повертатимуться, то будуть притягнуті до відповідальності. Це не означає, що якщо людина здійснила таке порушення, вона уникне покарання», — сказав Демченко.
  • За його даними, спроби незаконного перетину кордону відбуваються щодня. Найбільше — поза межею пункту пропуску на кордоні з Румунією. Також є багато випадків на пункті пропуску на кордоні з Польщею, коли чоловіки використовують підробні документи. Дехто намагається перетнути кордон поза межами пунктів пропуску.
  • Але зараз, за даними ДПСУ, відбувається значно менше таких випадків порівняно із початком повномасштабного вторгнення (тоді в середньому затримували 80-90 порушників за день).

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук