OpenAI запустила GPT Store: користувачі вже створили понад 3 млн власних чат-ботів

OpenAI представила одразу два нові продукти: магазин ChatGPT (GPT Store), де користувачі можуть розміщувати розроблені ними персоналізовані чат-боти, та ChatGPT Team, новий варіант для бізнесу.

Спільнота вже створила три мільйони чат-ботів у GPT Store. Магазин містить таблицю лідерів із завантажень, а користувачі можуть шукати ботів за категоріями: програмування, написання, лайфстайл, освіта тощо. Також планується запуск програми доходів для розробників, які зможуть заробляти гроші за користування їхніми ботами.

Джерело: OpenAI

Магазин чат-ботів мали запустити ще у листопаді минулого року, але OpenAI відклав запуск через хаос у керівництві.

ChatGPT Team – це менша версія корпоративного ChatGPT Enterprise, який створений для невеликих команд. Ціна стартує від $25 на місяць за користувача за щорічної оплати або $30 – за щомісячну. План включає спільний робочий простір та можливість створювати власні чат-боти.

Новий продукт з’явився після успішного запуску ChatGPT Enterprise у серпні минулого року. Корпоративний варіант надає необмежений доступ до GPT-4 і таких інструментів, як DALL·E, та вдвічі швидшу роботу. Для кожної компанії ціна визначається індивідуально.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук