Український OneNotary залучив $5 млн інвестицій та оголошує про партнерство з DocuSign

Український стартап OneNotary, що надає послуги нотаріального посвідчення онлайн, оголосив про закриття раунду серії A на суму $5 млн та початок партнерства з DocuSign. Про це стартап повідомив AIN.UA.

Раунд очолив фонд Jackson Square Ventures за участю засновника DocuSign Тома Гонсера, а також u.ventures, DocuSign Ventures, GoodPaper Ventures, Digital Future та The LegalTech Fund.

Залучені кошти OneNotary використає для:

  • Прискорення маркетингу та продажів;
  • Зміцнення партнерських відносин;
  • Розвитку продукту для задоволення попиту на послуги онлайн-верифікації.

«Ми пишаємося тим, що інвестори демонструють свою впевненість у нашому бізнесі, – сказав Іван Зінков, співзасновник і генеральний директор OneNotary. – З моменту свого заснування у 2020 році OneNotary стрімко розвивається, продуктом користуються десятки тисяч нотаріусів і клієнтів. За останній рік компанія подвоїла дохід, а її ринок нотаріусів по всій країні зріс до понад 30 000».

Про OneNotary

OneNotary – це платформа онлайн-нотарізацій в США, яку заснувала українська команда. Завдяки OneNotary клієнти можуть отримати нотаріальні послуги дистанційно, без потреби відвідувати нотаріальну контору.

Про DocuSign

DocuSign, Inc. – американська компанія зі штаб-квартирою в Сан-Франциско, штат Каліфорнія, яка дозволяє організаціям керувати електронними угодами за допомогою електронних підписів на різних пристроях.

Про Digital Future

Digital Future – українська інвестиційна компанія, яка зосереджується на початкових інвестиціях у технологічні компанії з українським походженням. У їхньому портфелі компанії з України, Європи, Ізраїлю та США.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук