Tesla призупинила постачання Cybertruck — The Verge

Замовники електричного пікапа Cybertruck від Tesla повідомляють про призупинення постачань. Причина може бути в проблемах з роботою педалі акселератора, пише The Verge.

Офіційно компанія поки не коментує ситуації. Журналісти зверталися із запитом про коментарі, але не отримали відповіді. Натомість учасники форуму Cybertruck Owners Club сказали, що отримували дзвінки або повідомлення про перенесення термінів постачання пікапа.

Один учасник переказав слова дилера, який причиною цього назвав проблему з педаллю газу. Ще один учасник назвав ту саму причину, але він про це дізнався з повідомлення від Tesla.

Один із власників Cybertruck опублікував у TikTok відео, на якому детальніше пояснює суть проблеми. Він розповів, що в нього застрягла кришка педалі акселератора, яка утримувала автівку на повному газу. Педаль гальма зупиняла акселератор, але якщо її відпустити, то машина знову розганялася.

@el.chepito1985

serious problem with my Cybertruck and potential all Cybertrucks #tesla #cyberbeast #cybertruck #stopsale #recall

♬ original sound – el.chepito

Це «ненайкраща ситуація» для пікапа, який важить майже 7000 фунтів і може розігнатися до 60 миль/год з місця менш ніж за три секунди, пише The Verge.

Інший користувач форуму написав, що його Cybertruck влетів у стовп, але ані гальма, ані подушка безпеки не спрацювали.

Нагадаємо, нещодавно стало відомом про плани Tesla скоротити понад 10% своїх співробітників через падіння продажів і загострення цінової війни на електромобілі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук