02.11.21 Бізнес Заклади Ресторани Борисова: як відкрити Dogz&Burgerz по франшизі Dogz&Burgerz – ще один формат сімейства GastroFamily, який Дмитро Борисов масштабує через франшизу. У чому концепція закладу, де можна відкрити ресторан і скільки інвестицій на це потрібно – розповів AIN.Business франчайзинговий директор мережі Максим Цибрій. Минулого разу говорили про те,
27.10.21 Бізнес Заклади Як Михайло Бейлін побудував найбільшу в Україні мережу преміальних ресторанів — головне Михайло Бейлін – український підприємець із 15-річним досвідом у ресторанному бізнесі. Разом із партнерами він відкрив у столиці 14 закладів, об’єднаних брендом La Famiglia. Серед них Bigoli, Vino e Cucina, Piccolino і Vero Vero, Catch, «Хуторець на Дніпрі». Це найкращі
26.10.21 Бізнес Заклади «Інвестиція в кав’ярню живе п’ять років», — велике інтерв’ю засновника BIMBO Дмитра Кравченка 2014-го року Дмитро Кравченко вирішив відкрити кав’ярню. Так з’явилася перша BIMBO кава & more — на той момент на вулиці Саксаганського. Бізнес не злетів, за рік заклад довелося закрити. Ще через рік BIMBO кава & more відновила роботу, але вже
25.10.21 Бізнес Заклади Ресторани Борисова: як відкрити Mushlya по франшизі У серії «Ресторани Борисова» AIN.Business розповідає про франшизи мережі GastroFamily. Це потужний бренд на ресторанному ринку, який за кілька останніх років виріс до понад 60 ресторанів у 18 містах України. Для цього журналістка Анастасія Дорошенко поспілкувалася з франчайзинговим директором мережі
22.10.21 Бізнес Заклади «Ресторани вже відмовляються від друкованих меню», — Володимир Оляніцький про ріст сервісу Choice QR На початку 2021 року запустився стартап Choice QR. Його створили Алекс Ільяш та Володимир Оляніцький. Найперше він спеціалізувався на замовленні без офіціанта, але згодом змінив основний вектор і сконцентрувався на онлайн-меню по QR-коду, оплаті замовлення через QR та готових сайтах
18.10.21 Бізнес Заклади Ресторани Борисова: як відкрити «Білий налив» по франшизі Дмитро Борисов і мережа його закладів GastroFamily – це потужний бренд на ресторанному ринку України. У 2018 компанія відкрила новий формат ресторанів – fast casual. Так називають заклади, де задешево можна скуштувати який-небудь делікатес, як-от устрицю за євро або бурбон
05.10.21 Бізнес Заклади Залупці. Як три панки по приколу почали продавати веганську їжу, а тепер підняли бізнес Останні три роки Морж і Гоха працювали барменами у культовому київському барі Tom Sour, що на Майдані. Під час карантину вони об’єднали зусилля із шефом Денисом Менсоном та запустили продаж вегетаріанських страв: спочатку пельменів, а згодом – тушонки. За три
01.10.21 Бізнес Заклади З акцизним номером у чеку. Як правильно продавати алкоголь з 1 жовтня З 1 жовтня українські ресторатори повинні друкувати в чеку номер акцизної марки алкоголю. Нове правило запроваджує наказ Мінфіну. AIN.Business пояснює, що до чого. Що змінилося У кожної пляшки алкоголю є акцизна марка – офіційно «марка акцизного податку». Вона підтверджує, що
01.10.21 Бізнес Заклади Black Honey. Львів’янка відкрила власну кав’ярню і за 5 років розширила франшизу на 5 міст 2016 року Оксана Вітинська відкрила у Львові першу кав’ярню Black Honey. Зараз це успішна франшиза, яка працює в чотирьох містах та налічує сім кав’ярень, власне обсмаження кави та кондитерський цех. Цього року вдалося викупити долю в інвестора та сконцентрувати весь
30.09.21 Бізнес Заклади Солодкий стритфуд із Запоріжжя. Як відкрити «Майстерню пончиків» по франшизі «Майстерня пончиків» – це солодкий стритфуд родом із Запоріжжя. Заклад відкрив директор однієї з пекарень міста Олексій Пучков. Чоловік разом із командою розробив нову формулу приготування пончиків і тепер продає її по франшизі підприємцям з усієї України. Олексій розповів AIN.Business,