Економія коштів, персональні знижки, турбота про близьких: чим корисний мобільний застосунок «Мій Київстар»

«Мій Київстар» — застосунок, який дозволяє абонентам «Київстар» керувати рахунком і мобільним зв’язком. Але на цьому його функції не обмежуються: сервіс надає доступ до ексклюзивних бонусів та акційних пропозицій, допомагає аналізувати витрати й замовляти додаткові послуги.

Зображення надано «Київстар»

Керування рахунком і тарифом

У «Мій Київстар» можна подивитися умови свого тарифу, залишок коштів на рахунку та кількість доступних хвилин дзвінків, гігабайтів інтернету, SMS тощо. Також у застосунку зручно стежити за наявними тарифними планами й переходити на той, що якнайкраще підходить саме вам.

А ще тут вигідно поповнювати рахунок за допомогою Google Pay чи Apple Pay, адже при цьому не потрібно сплачувати комісію.

Аналіз витрат

У застосунку зручно переглядати, на що пішли гроші з вашого рахунку. Можна переглянути статистику за останніх шести місяців, порівняти виплати за категоріями та періодами. Аналіз витрат доступний не лише для гривневих транзакцій, а й для отриманих бонусів і підключених акцій.

Доступ до Суперсил

Суперсили — це послуги на вибір, які доступні абонентам без доплати. Це може бути безлімітний доступ до Київстар ТБ та стримінгових сервісів, додаткові гігабайти чи хвилини, вільні бонуси у роумінгу. Наприклад, Суперсила «Втричі більше» надає втричі більше гігабайтів мобільного інтернету та хвилин на дзвінки. 

Вибрати чи змінити свою Суперсилу можна у «Мій Київстар».

Додаткові послуги в один клік

Київстар надає понад 30 різних послуг і сервісів для підключення. Деякі з них безоплатні, як-от «Пауза плати за тариф» (призупиняє нарахування плати за тариф на одну добу) та «Екстра гроші».  Інші — доступні за додаткову плату, наприклад платформа кіно та телебачення «Київстар ТБ».

Подивитися повний перелік опцій та одразу їх підключити можна у застосунку «Мій Київстар».

Турбота про близьких

У профіль «Мій Київстар» можна додати до 10 номерів близьких людей, аби підключати й змінювати їхні тарифи, відстежувати витрати, поповнювати баланс чи перевіряти залишки. У такий спосіб ваші батьки чи діти завжди будуть на зв’язку.

Ця функція корисна і для бізнесу, адже дозволяє отримувати дані про робочі номери співробітників і вчасно поповнювати їхні рахунки.

Захист від шахраїв

Абоненти «Київстар» можуть захистити свою SIM-карту, перейшовши на контракт. Тоді номер буде прив’язаний до паспорта, й шахраї не зможуть вкрасти ваші дані. Щоб перевести номер з передплати на контракт, потрібно вибрати відповідний тариф та пройти ідентифікації через BankID або «Дію» у «Мій Київстар».

У застосунку постійно з’являються нові функції та сервіси. Слідкуйте за можливостями й вигідними пропозиціями, щоб отримати максимум від свого оператора мобільного зв’язку.

Бонуси та подарунки

«Мій Київстар» дарує абонентам бонуси: додаткові пакети послуг, хвилини, мегабайти та знижки. Щоб їх отримати, достатньо виконувати прості завдання в іграх, які вбудовані у застосунок — «Словознавець», «Плутанка», «Оце від серця» та «Космоліт».

Також користувачам застосунку доступні ексклюзивні пропозиції, персональні знижки та промокоди від партнерів «Київстар». Серед них — Uklon, WOG, «ДІЛА», Rozetka, Yakaboo, «Нова Пошта», Glovo та багато інших, цей список постійно розширюється.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук